Totalt: kr0.00

AC Milan tog emot Paris Saint-Germain i den fjärde omgången av Grupp F i Champions League-gruppspelet. I slutändan vände AC Milan Paris 2-1 och fick sin första seger i Champions League den här säsongen.

Som ett Serie A-kraftverk har AC Milan vunnit Champions League många gånger i Champions League-historien, men i den här säsongens Champions League presterade AC Milan inte bra. I de tre första omgångarna av gruppspelet hade AC Milan två oavgjorda och en förlust, samlade två poäng och rankade längst ner i gruppen. Vad som är mer pinsamt är att AC Milan inte har gjort ett enda mål på tre matcher och har fallit i en låg ebb. Paris Saint-Germain, å andra sidan, vann 2 och förlorade 1, samlade 6 poäng, rankade tvåa i gruppen.

I den här matchen började AC Milan matchen bakom. I den 8: e minuten öppnades Vitinias straffhörnspark, Marquinhos nickade huvudet framför målet och Shkreliars huvud anslöt till målet, AC Milan 0-1 Paris Saint-Germain.

AC Milan blev inte avskräckt utan attackerade mer aktivt och proaktivt. I den 11: e minuten spelade AC Milan en kontring, bär AC Milan fotbollströja Leo delad till vänster sida av straffområdet, Giroud lågt skott var Donnarumma pounced på, Leo barbed tillbaka för att kompensera för målet, AC Milan 1-1 Paris Saint-Germain.

I den andra halvleken fortsatte AC Milan att stärka attacken. I den 49: e minuten landade Te’os pass från vänster väg exakt, och Giroud pressade Shkreliar för att göra en rubrik, AC Milan 2-1 Paris Saint-Germain. I slutändan vände AC Milan Paris 2-1 och fick sin första seger i Champions League den här säsongen. Vinsten var viktig för AC Milan, inte bara för att få slut på förlägenheten med tre oavgjorda matcher i rad, utan också för att ge hopp till utsikterna att kvalificera sig.

Trots AC Milans dåliga resultat i de tre första omgångarna av Champions League-gruppspelet den här säsongen är de fortfarande topplaget i Serie A och har vunnit Champions League många gånger i historien. Därför har laget förmågan att vända saker och ting och få bättre resultat i de kommande matcherna. Vinsten tog dem upp till 3:e plats i tabellen för Grupp F, med 5 inspelade poäng. Även om de fortfarande ligger bakom Paris Saint-Germain i toppen av tabellen, har de fortfarande en chans att kämpa för kvalificering i de återstående matcherna.