Totalt: kr0.00

Returen i kvartsfinalen i Champions League var viktig för båda lagen, så kampen var särskilt hård och resulterade i sex mål, bara resultatet blev oavgjort 3-3 mellan Inter och Benfica, men Inter lyckades ändå ta sig vidare till kvartsfinal eftersom den sammanlagda poängen blev 5-3, vilket eliminerade Benfica, som nästa gång kommer att spela i semifinal mot AC Milan.

Matchens första mål kom i den 14:e minuten när Nicolò Barella, som bar en Inter Milan tröja 2023, arbetade med sina lagkamrater och passerade bollen till vänster och höger, passerade flera Benfica-tacklingar och slutligen avlossade ett högt skott som målvakten hoppade högt men inte lyckades röra. Det andra målet kom i den 38:e minuten när Fredrik Aursnes gjorde mål med ett huvudskott inifrån boxen, och även om det föll och rullade på marken överskuggade glädjen över målet det lilla fallet och gav Benfica 1-1.

Det tredje målet kom i den 65:e minuten när Federico Dimarco, iförd en Billiga Fotbollströjor, assisterade en passning till en lagkamrat framför målet och Lautaro Martínez tog emot den och gjorde enkelt mål till 2-1 för Inter. Vid det här laget i matchen hade fansen trott att Inter skulle ha vunnit med stor marginal, men Benfica gjorde två mål under de följande minuterna för att kvittera, António Silva gjorde ett huvudskott i den 86:e minuten och Petar Musa i den 95:e minuten, i en process som var lika spännande som handlingen!