Totalt: kr0.00

Två Serie A-matcher spelades den 23 maj, men resultaten i båda matcherna var ganska överraskande. Juventus förlorade med 1-4 mot Empoli på grund av ett 10-poängsavdrag före matchen, medan Roma och Salernitana jagade varandra till 2-2 och sex matcher utan seger. Juventus föll till sjunde plats som resultat och Roma flyttade upp till sjätte plats och förlorade därmed sina chanser att hamna bland de fyra främsta och nu är Romas hopp helt och hållet inställt på UEFA-cupen.

Matchen var spännande under hela matchen där båda lagen jagade varandra. Salernitana tog en poäng i den 12:e minuten och Roma slog genast tillbaka, men det hittade aldrig nätet förrän i den 47:e minuten då Xavi i AS Roma tröja 2023 bröt igenom och Roma fick äntligen tillbaka en poäng, men några minuter senare gjorde Dia ytterligare ett mål för Salernitana och Salernitana gick fram igen. Det var en oförändrad poängsättning fram till matchens slut, Roma 2-2 Salernitana.

Som Mourinho förutspådde har Serie A och Champions League ingen annan chans än att fokusera på UEFA-cupen, där man möter Sevilla i finalen! Låt oss ta på oss våra vintage tröjor och hoppas på det bästa!