Totalt: kr0.00

Den 6:e omgången av EPL startade med Chelsea och Aston Villa, som inte har gjort särskilt bra ifrån sig i de senaste matcherna, och Chelsea förlorade återigen mot Aston Villa med 0-1. Aston Villas prestation mot Chelsea var dock inte särskilt bra, annars skulle de inte ha gjort bara ett mål.

Matchens enda mål kom i den 74: e minuten, när Aston Villas spelare Ollie Watkins gjorde mål från höger sida av målet. Det fanns också en hicka i den 57: e minuten när Malo Gusto, iförd en Chelsea tröja, visades ett rött kort för en scuffing-överträdelse, vilket ökade Chelseas redan dåliga prestation. Under resten av matchen lyckades båda lagen inte göra mål igen, och Chelsea förlorade inte bara matchen, utan blev också utvisade.

I Chelsea-laget är de senaste sex matcherna erfarenhet och prestanda som en mardröm, dessa sex matcher förutom den första omgången av 1-1 oavgjort med Liverpool, resten av laget i själva verket, i princip inte för många starka motståndare, tvärtom, numera har Liverpool blivit en riktigt stark vinnare, från och med spelet den 25 september har posten alltid upprätthållit en vinnande streck. Nottingham Forest, Bournemouth, Aston Villa tillhör mitten och nedre delen av Premier League, inför en sådan nivå av lag, Chelsea är mycket svårt att få en vinst, vilket verkligen visar att laget för närvarande är ett stort problem.

Faktum är att Chelsea i detta sommarfönster också genomförde en rad justeringar och spelartransaktioner, men tydligen finns det ingen effekt, jämfört med samma katastrofala Liverpool förra säsongen, verkar Chelsea vara hopplöst oavsett hur man gör det, jag vet inte vilket program efter det kan hjälpa laget att göra för att förbättra, ändra det nuvarande dilemmaet, bära Billiga Fotbollströjor Chelsea spelare är också mycket oroliga.