Totalt: kr0.00

Spanien besegrade Cypern med förbluffande 6-0 i en tät UEFA Europa League-kvalmatch, i en match som var en enmansshow för Spanien.

Matchens första mål kom i den 18:e minuten, en precis passning från Williams i en Spanien tröja 2024, som Gavi snabbt tog vara på och avslutade med ett rent skott till 1-0 för Spanien. Målet innebar början på en pinsam match för Cypern, vilket den efterföljande matchen visade. Det andra målet kom i den 33:e minuten när Williams assisterade igen och Mikel Merino tog sin chans i ett kaotiskt straffområde och gjorde mål direkt för att öka ledningen till 2-0.Det tredje målet kom i den 70:e minuten när Daniel Carvajals inlägg möttes av en sublim brytning från Joselu som fångades mitt på planen för att göra 3-0 och göra det nästan omöjligt för Cypern att vända matchen.

Det fjärde målet kom tre minuter senare, i den 73:e minuten, när Daniel Carvajal dribblade sig förbi försvaret och slog in bollen i mitten av planen, Joselu assisterade igen och den här gången var det Ferran Torres som lyckades göra 4-0 i tumultet, och det femte målet kom i den 77:e minuten, när Joselu slog in bollen i mitten av planen och Baena lugnt sköt innan försvararna kunde få en hand på den för att öka på ledningen. Det sista målet kom i den 83:e minuten, när Rodris långa passning till Ferran Torres avgjorde matchen med 6-0 till Spanien.

En sådan seger skulle säkert vara ett hårt slag för Cypern, men för Spanien var matchen ett lyft för deras moral. De hade en fantastisk turnering och om de kan behålla den här formen är det ingen tvekan om att de kommer att vara starka EM-kandidater.

Sammantaget hade Spanien en iögonfallande prestation i EM-kvalet, och med 6-0-segern är de självsäkra och ser fram emot att fortsätta sina utmärkta prestationer i de kommande matcherna. Denna seger är inte bara ett slag mot motståndarna, utan också en bekräftelse på deras egen styrka, och Spanien förväntas vara en av favoriterna till att vinna EM.